Promotionpersonale

Vores Squads har stor erfaring med at være ”levende reklamesøjler”. De identificerer sig med dit produkt og tager rollen som brandambassadør seriøst.
Læs mere

Med udgangspunkt i salgs- og argumentationsteknik, viden om forskellige kundegrupper og evnen til at differentiere imellem dem, spreder vores promotionpersonale opmærksomhed og viden om dit produkt. Når dine kunder møder dit produkt, er det naturligvis meget afgørende, at det er en venlig og smilende repræsentant, der møder dem, og dét er vores Squads. Deres varme og smilende personligheder drager forbrugerne til dem og danner et godt fundament for en god dialog.

Med vores online Academy system er vores promotionpersonale hele tiden up to date med dit produkt. De engagerer og certificerer sig i dit produkt og udfordrer deres egen viden. De deler ligeledes viden og erfaringer med hinanden, hvilket øger deres kompetencer.

Vores promotionpersonale kan promovere netop dit produkt, præcist som du ønsker det, og hvor du ønsker det. Der er mange muligheder lige fra butikker, caféer, storcentre, messer, fodboldstadions, frisørsaloner, diskoteker, festivaler, Strøget eller stranden en dejlig varm sommerdag.

Proaktiv, selvkørende, engageret, udadvendt og imødekommende er nogle af de karakteristika, der særligt beskriver vores Squads, og de er derfor de ideelle brandambassadører.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Maja Fabricius, Key Account Manager, tlf. 22 20 89 14 eller mafa@girlsquad.com.