Værter og værtinder

Flere gange om måneden har vi værter og værtinder ude til forskellige arrangementer såsom konferencer, firma- såvel som kundearrangementer, messer og receptioner.
Læs mere

Rollen som vært/værtinde kan være meget alsidig, men består som oftest i at byde gæsterne velkomne, servere snacks og forfriskninger i løbet af arrangementet og sørge for at gæsterne føler sig godt tilpas. Flere af vores Squads er endvidere trænet i tallerken- bakkeservering og kan dermed også agere tjenere. Er der behov for, at vores Squads påtager sig andre opgaver til dit arrangement, er dette også altid muligt. Sker der ændringer i løbet af arrangementet, er de ligeledes omstillingsparate – det vigtigste for dem og os er, at din aften bliver præcis, som du ønsker det.

Vores Squads er hjemmevandt i rollen som vært/værtinde, og det falder dem naturligt at yde den helt rigtige service overfor dine gæster. Desuden har de en god forståelse for, hvordan man skal kommunikere med og til gæsterne, for at de føler sig godt tilpas. Proaktiv, selvkørende, hjælpsom, udadvendt og imødekommende er nogle af de karakteristika, der særligt beskriver vores værter og værtinder.

For os er det altafgørende, at du kan have en dag/aften uden bekymringer, hvor du trygt kan overlade serviceringen af dine gæster til os, således at du kan koncentrere dig om at nurse og small talke med dine gæster.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Maja Fabricius, Key Account Manager, tlf. 22 20 89 14 eller mafa@girlsquad.com.