Modeller

En af de mange karakteristika ved vores Squads er, at de har et attraktivt ydre. Derfor er det oplagt at benytte vores Squads som levende mannequiner, hår- og tøjmodeller eller lignende.
Læs mere

Flere af vores Squads har erfaring med forskellige former for modelarbejde. Nogle har siddet hårmodeller, andre har været tøjmodel for forskellige butikker og nogle har fået taget professionelle modelbilleder.

Det attraktive ydre gør det også nærliggende at benytte vores Squads til blikfang. Det kan være på messer, hvor du ønsker, at tiltrække opmærksomhed til din stand, i nattelivet, hvor du ønsker at vække gæsternes interesse for dit produkt eller i Storcentre, hvor du ønsker at trække de handlende over til din aktivitet.

Vores Squads er vant til at være i centrum. De har altid et smil på læben, har en varm og imødekommende personlighed og er ikke blege for at skrue charmen på, når der er behov for det.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Maja Fabricius, Key Account Manager, tlf. 22 20 89 14 eller mafa@girlsquad.com.

 

Ønsker du, at skabe en stilfuld og god atmosfære til din fest eller til dit arrangement, så læs mere om mulighederne for at booke vores eventpiger.