Eventpiger

Vores eventpiger er imødekommende og professionelle. Hvis du skal afholde et event eller lignende, så kan vores eventpiger skabe en positiv og stilfuld atmosfære til arrangementet!
Læs mere

Eventpige / Eventpiger

Vi leverer årligt præsentable og professionelle eventpiger og værtinder til mere end 500 årlige eventdage og til flere en 100 forskellige kunder. Vores eventpiger er trænet i salg, service og kommunikation igennem undervisning på vores Academy. Da vores 200 squads er nøje udvalgt og trænet, kan vi sammensætte et hold af piger til dit event, som lever op til de krav og forventninger, der er til arrangementet.

Beskriv hvilken type event, som du skal afholde og hvilke opgaver, som vores piger kan løse for dig. Derefter vil vi kontakte dig og give dig et konkret udspil på, hvordan Girlsquad kan løse opgaven:

  Dit navn (skal udfyldes)

  Virksomhed

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes)

  Om arrangementet

   

   

  Girlsquad leverer eventpiger, der kan præsentere din virksomhed og dit brand, sådan som du ønsker det!

   

  Vores Eventpiger skal repræsentere kunden bedst muligtVores eventpiger til Post Danmark rundtSmukke eventpiger og lækre biler

   

  Vores squads er trænet til at repræsentere vores kunder i overensstemmelse med de værdier og forventninger, som der findes til brandet. Derfor har vi erfaring med at levere professionelle eventpiger til store nationale og internationale virksomheder.

  Find eventpige / eventpiger, der passer til dit arrangement, event eller brand – Mød vores squads her!

   

   

  Vi har en leverancesikkerhed på 99,5 procent. Denne høje grad af professionalisme har vi opnået ved at være bedst muligt forberedt på den enkelte opgave. Dette sikres ved:

  1. Der foretages opkald til alle vores eventpiger inden, at de skal møde på en opgave.
  2. Lokationen tjekkes, hvorvidt alt er klart og hvorvidt den lever op til kundens forventninger.
  3. Der forefindes stand-by lister med flere piger, der kan overtage opgaven i tilfælde af sygdom eller lign.
  4. Der er weekend- og aftenbemanding på kontoret, så hvis der sker noget uventet på opgaven, så er vi klar til handle.