200 eksklusive Squads, 500 årlige eventdage for mere end 100 forskellige kunder

 

Nøje udvalgt

Der er tre trin, som vores Squads skal igennem for at blive en del af vores crew. Først skal kandidaterne sende en mail med en beskrivelse af dem selv, herunder deres kompetencer og erfaring, samt, hvorfor de ønsker at blive en del af vores Squads. Efterfølgende screener vi de enkelte kandidater og afholder et kort telefoninterview, hvorefter der skal udfyldes en profiltest. Til sidst mødes vi personligt med de kandidater, vi mener, der har potentiale for at blive Squad.

 

Trænet og certificeret

Vi klæder vores Squads bedst muligt på, bl.a. ved hjælp af vores Academy, hvor vi underviser i service, salg og kommunikation. Efter undervisningen modtager vores Squads et link til en certificeringstest, som de skal bestå, før de kan komme ud på deres første opgave. Vi samler også jævnligt vores Squads til relevant supplerende undervisning såsom træning i bakke- og tallerken servering samt tips og tricks til, hvordan man lægger den perfekte make-up.

Klædt på til salg og service

Alle vores Squads bliver grundigt briefet forud for hver eneste opgave. Dagen før opgaven taler vi opgaven igennem med dem og finder sammen frem til, hvordan den pågældende opgave løses bedst. Vi udvælger desuden personale individuelt til hver opgave baseret på deres personlighed, egenskaber samt erfaring.

 

Hvad karakteriserer vores Squads

Girlsquad er et eksklusivt crew bestående af high-end, servicemindede piger og fyre med et smukt ydre såvel som indre. Squads har en professionel, proaktiv og positiv attitude, og de har alle stor erfaring med at være PÅ. Som Squad er man selvkørende og vant til proaktivt at henvende sig til gæster og forbrugere. Man er dedikeret, salgs- og serviceminded og ikke bleg for at skrue charmen på. Squads har altid et glimt i øjet og et smil på læben. De er udadvendte og er vant til at være i centrum.

 

 

Døgnbemandet vagttelefon for vores Squads

Girlsquad’s projektteam er til rådighed døgnet rundt på vores vagttelefon, når vores Squads er på opgave. Er du kunde eller kunne du godt tænke dig at blive det, så kontakt vores Key Account Manager – Maja Fabricius, der er i verdensklasse, når du skal have rådgivning til levende markedsføring og brugen af værter og værtinder.

 

 Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan Girlsquad kan hjælpe dig med at skabe en professionel og stilfuld atmosfære til dit event, din fest eller dit arrangement, så læs mere om vores eventpiger!