GirlSquad var L'Oréals sminkedukker for en dag

Læs mere

Det er en kunst at sidde helt stille, mens man får sat hår, lagt makeup og ordnet negle. L’Oréal var vært ved et anderledes event for frisører på Nimb i Tivoli, hvor Girlsquad blev hyret til at være modeller.

De udvalgte modeller mødte ind flere timer inden eventet, hvor et team fra L’Oréal stod klar til at forvandle deres hår og give hver model et helt særligt look. Selve stylingen tog op til fire timer for de mest ekstravagante looks.

Squads kan lide at være i rampelyset, og selvom de også er selvstændige og kan tage fat, kan vores squads også agere sminkedukker, som det var tilfældet ved dette event, hvor L’Oréal hårprodukter var i centrum.

L’Oréal havde på forhånd bestemt sig for tre forskellige temaer og udvalgte modeller efter, hvilke, look de skulle formidle. 12 modeller fra Girlsquad kom igennem nåleøjet og fik en gennemgribende makeover.

L’Oréal havde hyret den danske designer David Andersen til at fuldende looket i hvert tema. Han klædte derfor hver model på i designs, der matchede de forudbestemte temaer, og passede til de udvalgte squads.

Om aftenen stod udvalgte piger ved indgangen og tog imod gæsterne, så de allerede ved ankomsten fik en fornemmelse for den særlige og fantasifulde styling, som L’Oréal havde fokus på denne aften.

Til selve arrangementet afsluttede L’Oréals team de forskellige kunstneriske frisurer på scenen, så det interesserede publikum kunne følge den sidste del af processen live.

David Andersen fortalte om de designs, han havde udvalgt til modellerne, mens vores modeller gik rundt blandt publikum og viste tøj, hår og make-up frem.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Maja Fabricius, Key Account Manager, tlf. 22 20 89 14 eller mafa@girlsquad.com.