Girlsquad tager imod gæsterne på den røde løber

Læs mere

Girlsquad har stor erfaring, når det gælder om at skabe den rette forventningsfulde stemning ved eksklusive biografpremierer. Spændingen skal sitre i luften ved et red carpet-event, hvor inviterede gæster får lov til at se filmen først.

Game of Thrones sæsonpremiere

HBO-serien har taget verden med storm og er blevet så stort et fænomen, at den nye sæson blev skudt i gang ved en visning i Imperial-biografen i København. Til eventen var to nøje udvalgte Squads klædt ud som karakterer fra serien. Udvælgelsesprocessen var lang, da HBO gik efter et helt særligt look. De udvalgte modeller var iklædt smukke lange kjoler i seriens ånd og accessories. Researchopgaven var omfattende, da fans af serien naturligvis har indgående kendskab til universets udseende, og derfor ikke måtte skuffes. HBO viste de første afsnit for inviterede gæster. Ved ankomsten blev de mødt af synet af pigerne og seriens velkendte ikoniske symbol, jerntronen. Dermed var de allerede sendt tilbage i tiden til Game of Thrones’ udgave af Middelalderen.

Premiere på Spectre

Ved den seneste James Bond-premiere var Girlsquad til stede ved hele tre arrangementer i København. Ved en eksklusiv VIP-forpremiere i Park Bio på Østerbro sørgede Girlsquad for, at gæsterne kom i den helt rette stemning. Vores værtinder var naturligvis stylet som ægte bond babes i lange sorte kjoler. De bød gæsterne velkommen, serverede champagne og tapas og sørgede for at skabe en behagelig stemning inden filmen.

Swatch Group, der står bag James Bonds legendariske ur, havde hyret seks værtinder til deres arrangement i Cinemaxx på Fisketorvet. Arrangementet var lukket, og Swatch Group havde til lejligheden lejet hele biografen, der er Danmarks største. Vores værtinder var stylet med sort kjole, knold i nakken og eksklusiv makeup. Vi afholder løbende forskellige supplerende kurser for vores Squads, hvor de blandt bliver undervist af en professionel make-up artist og stylist, så de selv formår at skabe det helt rigtige look. Squads bliver også undervist af en professionel tjener i tallerkenservering og afrydning samt at gå med bakker og servere champagne, hvilket er en vigtig egenskab som vært eller værtinde.

I Lokomotivværkstedet i Sydhavnen afholdt CPH Venues et afterparty, hvor de havde brug for fem fyre til at servere. I Bond-universets ånd betød det selvfølgelig, at påklædningen bestod af hvide dinner jackets. Værterne stod for servering af champagne og cocktails. Igennem hele aftenen sørgede de for, at festen forløb problemfrit i lækre rammer ved at rydde af og være den usynlige hånd. Arrangementet var et helaftensarrangement for særligt inviterede gæster.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Maja Fabricius, Key Account Manager, tlf. 22 20 89 14 eller mafa@girlsquad.com.