GirlSquad tager Danmark rundt med Skoda

Læs mere

De seneste tre år har Girlsquad været en vigtig del af cykelløbet Post Danmark Rundt. Girlsquad er hyret af Skoda, der er løbets bilsponsor og derfor stiller mere end 30 biler til rådighed for løbsledelsen, lægehold og mange flere. Skoda sponsorerer herudover den hvide ungdomstrøje, der hver dag uddeles til feltets hurtigste ungdomsrytter.

Girlsquad har det fornemme hverv at agere kyssepiger på podiet, når trøjen overrækkes. Udfordringen med at træde op på podiet foran et stort publikum bliver taget med godt humør og store smil af vores rutinerede promotionpiger. Deres udstråling og selvtillid er tydelig og brænder igennem ud til publikum – og helt hjem i stuerne gennem tv-skærmen.

Vores udvalgte crew på tre promotionpiger arbejder 10 timer om dagen, når de er afsted med Post Danmark Rundt, da arbejdsopgaverne er mange andre, end at gå på podiet og plante et kys på en heldig rytters kind.

Promotionpigerne kører hver dag med Skoda i reklamekaravanen og uddeler slik til de tusindvis af tilskuere, der står langs vejene. I start- og målområdet står Girlsquad klar ved Skodas stand og spreder god stemning og sørger for, at de mange publikummer har en dejlig dag, mens de venter på, at rytterne kommer i mål. Her uddeler de merchandise og opfordrer publikum til at deltage i konkurrencer.

Deres vigtigste job er, at publikum får en god oplevelse med Skoda og identificerer sig med brandet. En udadvendt og venlig attitude er kendetegnende for de udvalgte promotionpiger, der med karisma og drive sørger for, at publikum engagerer sig i Skodas aktiviteter.

Turen rundt med Skoda og Post Danmark tager seks dage og er en af årets helt særlige opgaver. Der når altid at blive opbygget et specielt sammenhold i karavanen på den lille uge, hvor den slanger sig gennem Danmarks sommerland.

Til sommer tager Girlsquad igen Danmark rundt med Skoda og Post Danmark.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Maja Fabricius, Key Account Manager, tlf. 22 20 89 14 eller mafa@girlsquad.com.