Girlsquad skaber uforglemmelige oplevelser ved private arrangementer

Læs mere

Runde fødselsdage, jubilæer, studenterfester og bryllupper.

Året rundt er der mange muligheder for at samle familie og venner til fester med lækker mad, drikkevarer i rigelige mængder og dans til den lyse morgen. Alle ingredienser skaber minder og gør dagen ekstra speciel.

Girlsquad hjælper til med at gøre private fester til mindeværdige arrangementer. Flere og flere private booker vores værtinder til at kaste glans over deres fest. Girlsquad tager imod gæster med et smil, betjener garderobe, serverer velkomstdrinks og champagne og spreder glamour og god stemning ved store og små fester. Girlsquads værtinder kan også servere maden.

Vores værtinder styles efter festens tema og kundens ønske. Afdæmpet i sort top, sorte jeans og hæle. Laid-back i jeans og sneaks. Eller fuld skrue med sort corsage eller guldkjole. Mulighederne er uendelige.

Girlsquad sørger for, at det er yderst servicemindede og selvstændige værtinder, der bliver booket til disse opgaver, da de typisk får ansvaret for, at festen kører som smurt. På den måde kan hovedpersonen slappe af og mingle blandt sine gæster med vished om, at der er fuldstændig styr alle detaljerne ved festen.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Maja Fabricius, Key Account Manager, tlf. 22 20 89 14 eller mafa@girlsquad.com.