Girlsquad skaber opmærksomhed på messer

LÆS MERE

Københavns store venues lægger løbende hus til diverse messer med hundredvis af gæster. Girlsquad har ved flere lejligheder repræsenteret brands på messerne for at skabe blikfang og drive publikum mod bestemte stande.

Øksnehallen på Vesterbro, Ballerup Super Arena, Bella Center og DR Koncerthuset i Ørestad har i den seneste tid dannet rammerne om messer, hvor Girlsquad har været repræsenteret.

Ved Version2’s Infosecurity-messe i Øksnehallen tog ni businessværtinder fra Girlsquad venligt imod gæsterne ved indgangen og styrede garderoben. I løbet af dagen scannede vores værtinder gæsternes navneskilte, når de bevægede sig rundt mellem de forskellige sessions for at registrere deres færden.

Ved Veeams stand ved samme messe tiltrak to squads opmærksomhed og publikum med deres smil og grønne kjoler i samme nuance som Veeams logo. Veeam udvikler software og ved en stor messe som Infosecurity, handler det om at skille sig ud fra mængden, da der er stor konkurrence om deltagerne. Ved uddybende spørgsmål om Veeams produkter og IT-løsninger henviste vores værtinder til Veeams personale.

Ved Cisco Connect-messen i Bella Center skulle vores squads skabe opmærksomhed omkring Netteams stand og sørge for, at de forbipasserende deltog i en konkurrence. Pigerne – og en gul Ferrari – tiltrak meget opmærksomhed i løbet af dagen.

Opgaver på messer kræver værtinder med personlighed og stærke evner inden for kommunikation. Det ydre tæller naturligvis, men en god dialog er bestemt nødvendig. Vores udsendte squads optræder som brandambassadører, når de er ude på messer, derfor er deres evne til at italesætte produkterne og deres værdi helt essentielt.

Vi får mange positive tilbagemeldinger fra tilfredse kunder, der tydeligt kan mærke en forskel i antal interesserede og har oplevet en længere kø ved deres stand, når Girlsquad har været med.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Maja Fabricius, Key Account Manager, tlf. 22 20 89 14 eller mafa@girlsquad.com.