Girlsquad repræsenterer Bestseller i hele Danmark

LÆS MERE

Bestseller er en verdensomspændende dansk virksomhed med hovedsæde i Brande. Girlsquad er fast samarbejdspartner og står for at skabe opmærksomhed omkring en række genåbninger af butikker landet over.

Udvalgte Jack & Jones-butikker bliver ombygget løbende og nogle har fået tilføjet en premium afdeling, der blandt andet kan levere skræddersyede jakkesæt til kræsne kunder. Genåbningen af disse butikker og budskabet om den nye afdeling bliver støttet af Girlsquads tilstedeværelse.

Vi har bl.a. været med til at genåbningen af butikker i Slagelse og Taastrup, hvor vores squad var iført et skarpt skræddersyet suit leveret af Bestseller, der havde syet i damestørrelser til lejligheden. Vores udvalgte squad stod for at skabe god stemning og sørgede for at tiltrække opmærksomhed til butikkerne.

Ved genåbningen af butikken i Aarhus ville Bestseller gerne promovere deres vintagebrand, hvilket blev gjort med kold og skummende fadøl serveret af en smilende værtinde fra Girlsquad.

Bestseller – og en lang række af vores andre kunder – bruger lang tid på at udvælge de perfekte værtinder til deres opgaver. Værtinderne skal udstråle det look, som brandet vil kommunikere og samtidig være meget udadvendte, så de kan kommunikere brandets værdier. Sammen med Bestseller fandt vi frem til en række værtinder, der fuldt ud levede op til Bestsellers ønsker.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Maja Fabricius, Key Account Manager, tlf. 22 20 89 14 eller mafa@girlsquad.com.