GirlSquad og Google er et fast makkerpar

Læs mere

Girlsquad er fast samarbejdspartner, når Google inviterer til events og arrangementer i Danmark. Google er både vært ved festlige lejligheder på deres kontor i København og ved store events og fester, hvor flere hundrede deltagere skal organiseres. Girlsquad stiller med et hold af erfarne værtinder, uanset størrelsen på arrangementet. Ved hver opgave er værtinderne særligt udvalgt, så de matcher kundens behov og arrangementets karakter. Vi sørger for altid at sende Squads af sted, der har erfaring med den specifikke type opgave.

Googles events kræver grundig briefing, da virksomhedens teknologiske fremskridt ofte skal kommunikeres til et større publikum. Ved Copenhagen Summit, Presidents Club i Bella Centret bemandede Girlsquad Googles store stand og fremviste – sammen med Googles personale – gadgets og apps, som de forbipasserende venligt blev opfordret til at teste. Her var værtindernes kommunikative evner i fokus, da de skal have helt styr på den teknologi, de er med til at fremvise. Inden alle events kontrollerer vi altid via telefonen, at de udvalgte Squads har læst og forstået den briefing, de har modtaget.

Ved Googles 10-års fødselsdag, der blev holdt på Googles berømte kontor i København, var temaet børnefødselsdag. Her var venner af huset, kunder og samarbejdspartnere inviteret til en mere uformel fest, hvor Google ønskede at vedligeholde og skabe relationer til gode kunder. Girlsquads rolle var at byde gæsterne velkommen, bemande garderobe, holde øje med buffeten, bemande boder med underholdende indslag – og til sidst oprydning. Selvom vores værtinder er smukke, er de ikke for pæne til at tage fat. Smilet er lige stort, om de er iført stiletter eller rengøringshandsker.

YouTubes 10-års fødselsdag var et større event, der blev afholdt på Teglholmen i København for 300 inviterede kunder og samarbejdspartnere. Fødselsdagsfesten var et to-delt event, der både indeholdt en show-præget del med optrædende indslag, koncentreret om en scene, og senere et afterparty med bar, dj’s og natklub-stemning. Værtinderne registrerede gæster, havde styr på garderoben og sørgede for, at gæsterne var tilpas hele aftenen. Inden et event gennemgås location altid, så vores værtinder kender stedet og kan svare på selv det mindste praktiske spørgsmål. Samarbejdet mellem værtinderne er helt centralt, da de skal kunne udfylde hinandens pladser, hvis en er optaget af spørgsmål.

Konferencen GoogleThink2015 blev afholdt på Papirøen i København. På konferencen havde Girlsquad placeret værtinder på alle konferencens lokaliteter: i parkeringshuset, ved indgangen, i garderoben, ved mingling-området og i selve konference lokalet, klar til komme søgende blikke til hjælp og undgå tvivlsspørgsmål. Ved de store heldagsarrangementer kan den indledende briefing til værtinderne nå op på 10 sider, så der er meget, de skal holde styr på. Vi udarbejder altid en udførlig køreplan med tidspunkter, så værtinderne ved præcis, hvor de skal være i løbet af eventet.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Maja Fabricius, Key Account Manager, tlf. 22 20 89 14 eller mafa@girlsquad.com.