Girlsquad øger kendskabet til Wolfords eksklusive design

Læs mere

Wolford er især kendt og elsket for mærkets lingeri og nylonstrømper, der er af særlig høj kvalitet, men det østrigske modefirma står også bag feminine tøjkollektioner. Wolford og Girlsquad er faste samarbejdspartnere, og opgaverne varierer i løbet af året.

Ved Copenhagen Fashion Week sørgede Girlsquad for, at vinduet i Wolford Boutique på Østergade i Indre By tiltrak sig endnu mere opmærksomhed end normalt. En udvalgt model var mannequindukke for en dag og stod i vinduet i forskellige positurer i to timer – naturligvis med pauser. Mannequindukken stod så rank og stille, at de fleste forbipasserende ikke ænsede, at modellen var af kød og blod – indtil hun skiftede position og gav dem et chok.

I stormagasinerne Salling i Aarhus og Aalborg og Illum i København har Girlsquad flere gange promoveret Wolfords nyeste kollektioner. Klædt i mærket fra inderst til yderst uddeler vores modeller flyers og opfordrer de handlende til at deltage i konkurrencer. På den måde kan kunderne ved selvsyn konstatere, at Wolford står bag hele kollektioner, og de kan blive inspireret til, hvordan tøjet kan styles.

Internt i Wolford spiller Girlsquad en vigtig rolle, da en udvalgt model fast bliver benyttet til fittings. Wolfords personale lærer på den måde, hvordan de bedst kan hjælpe kunderne med at finde den rette størrelse. Det er vigtigt, at de udvalgte Squads har de rette modelmål, og det helt særlige look, som Wolford går efter. Derfor har Wolford i samarbejde med Girlsquad sat et fast hold af modeller, der bliver brugt til at løse de opgaver, som Wolford løbende har til Girlsquad.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Maja Fabricius, Key Account Manager, tlf. 22 20 89 14 eller mafa@girlsquad.com.