GirlSquad er værtinder for hæderkronede Louis Vuitton

Læs mere

Girlsquad har været værtinder ved flere arrangementer afholdt af det hæderkronede franske modehus Louis Vuitton i København. Louis Vuittons danske flagshipstore ligger på Amagertorv i hjertet af København, og Girlsquad har både været værtinder til arrangementer i selve butikken og ved flere events, der er blevet afholdt på Hotel D’Angleterre.

Girlsquads rolle ved arrangementerne i butikken er at sørge for kunderne fra de kommer, til de går. De skal føle sig velkomne i Louis Vuittons univers. Fra kundernes første ankomst i butikken er Girlsquads til stede og tager imod overtøjet med et smil.

Hvis kunderne i løbet af aftenen har spørgsmål til de forskellige designs, træder Girlsquads til og hjælper – eller henviser til en ansat, der kan svare. Det er værtindernes fornemmeste opgave at holde skarpt øje med alle butikkens kunder, være proaktive og træde til, hvis en person ser spørgende ud. Samtidig skal værtinderne servere champagne, defilere rundt mellem kunderne og være med til at skabe en god stemning i Louis Vuittons ånd. Aftenen skal forløbe fejlfrit, og det gør den, når Girlsquad er til stede.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT: Maja Fabricius, Key Account Manager, tlf. 22 20 89 14 eller mafa@girlsquad.com.